Motionist

Velkommen til Motionistafdelingen

 

AKTIVITETER FOR SENIORSPILLERE

 

Klubben tilbyder en række aktiviteter for seniorspillerne, herunder motionisterne. Aktiviteterne omfatter holdkampe henover sæsonen på forskellige niveauer i SLTU's (Sjællands tennis Union) turneringer, lokale turneringer og hyggeligt tennissamvær på faste ugedage. Ind imellem vil vi have grillen tændt til en "tag-en-bøf-med-hjemmefra" fællesspisning i de smukke omgivelser.

Bestyrelsen ønsker at skabe så gode forhold som muligt for vores seniorer, og vi håber, at vores medlemmer vil støtte op og deltage i de forskellige turneringer og arrangementer.

 

Hold:

Der vil være mulighed for at spille på veteran- eller motionisthold , vi er således med i to rækker på både veteran- og motionistniveau.

Se mere om holdene under menupunktet: Seniorer/Hold

Klik her for at se mere information om hold

 

Motionister

For motionister er der især to aktiviteter af interesse: Åben bane og Formiddagstennis.

 

Kom og spil (Åben bane):

Lørdage kl. 10-12 er der reserveret baner for seniormotionister.

ALLE er velkomne – uanset niveau! Er du startet med klubbens begyndertræning, er Åben Bane en god måde at komme videre på.

Der vil nogle dage være en spilstyrer tilstede, som vil forsøge at opdele de fremmødte i passende doubler og singler. Hvis ikke dette er tilfældet, finder de fremmødte selv ud af hvordan der skal spilles.

Denne aktivitet er sat i værk for at nyindmeldte kan finde en spillemakker til det daglige spil, eller at de mere rutinerede kommer ned og spiller med andre end de plejer i hverdagen.

 

Formiddagstennis:

Onsdage og fredage kl. 9-11 er der frit spil for seniorer og motionister på alle baner.

Der spilles doubler, og du skal bare møde op.

ALLE er velkomne – uanset niveau! Det er en rigtig god måde at lære andre spillere at kende.

Om fredagen er der tradition for kaffe og kage efter spillet – mød op og få en god start på dagen!

 

Derudover har vi for klubbens kvindelige medlemmer: 

TøseTurneringen:

Vi håber igen i år at kunne gennemføre den traditionsrige Tøseturnering for klubbens kvindelige spillere (udklædte mænd vil også i år blive afvist, medmindre udklædningen er så realistisk, at ingen opdager det!)