Senior aktiviteter

 

Formiddagstennis

Onsdage og Fredage kl. 9 - 11 er der frit spil for senior og motionister på alle baner. Der spilles doubler, og du skal bare møde op. ALLE seniorer er velkomne – uanset niveau!!

En rigtig god måde at lære andre spillere at kende.

Om fredagen er der tradition for kaffe og kage efter spillet – mød op og få en god start på dagen!

 

 

”TøseTurneringen” - Grundlovsdag

Vi inviterer spillere fra omegnsklubberne til en hyggelig tøse-dag i Snekkersten. Vi forsøger at sikre flest mulige jævnbyrdige kampe. Måske laver vi endog seedning. For at deltage i TøseTurneringen skal man være noget øvet, og er du i tvivl om du har niveau til at være med, så henvend dig til vores formand. 

 

Snekkersten SommerTour

Snekkersten Sommer Tour er en turnering der løber fra sæsonstart i april/maj og helt frem til ultimo september. Alle kan deltage og kan tjene point ved at spille udfordringskampe, deltage i holdkampe og klubmesterskaber. Jo mere aktiv man er, desto flere point kan optjenes, og det er muligt at opnå yderligere bonuspoint i løbet af sæsonen.

Point stillingen vedligeholdes ugentligt over hele sæsonen og ultimo september kan årets Sommer Tour vinder kåres.

Reglerne for Snekkersten Sommertour vil være tilgængelige her på siden inden sæsonstart 2015.

 

Klubmesterskaber

I løbet af sæsonen afvikles årets klubmesterskaber, hvor der spilles single og double i både A, B og C-rækker.

Det vil sige at alle medlemmer kan deltage i klubmesterskaberne, selv mindre øvede.

 

Åben Bane

Lørdage kl. 10.00 - 12.00 er der reserveret baner til Åben Bane for senior motionister.

ALLE er velkomne – uanset niveau!! Der vil være en ”spilstyrer” til stede, som sørger for at alle får spillet både på eget niveau og mod lidt bedre spillere. Er du startet med klubbens begyndertræning, er Åben Bane en god måde at komme videre på.

 

Snekkersten Fredags Double (Desværre ikke planlagt for 2020 endnu - Hvis dette sættes op sendes der mail ud til alle medlemmer)

Fredags Doublen er en social turnering, hvor alle klubbens seniorspillere er velkomne. De tilmeldte bliver opdelt på 4 hold, der spiller alle-mod-alle. Vi spiller på 2-3 fredage afhængig af antal deltagere. Vi arrangerer fællesspisning omkring grillen hver første fredag i måneden.