Spænding til det allersidste! Kampreferat fra +60 Veteranholdets afgørende kamp mod Vedbæk.

26. august 2019 17:25 , af Bent Jensen

Kære klubkammerater.

I fredags spillede vores +60 Veteranhold en afgørende holdkamp mod Vedbæks +60 hold i DTF's 3. Division Veteranpulje. Inden denne afgørende kamp på hjemmebane, var stillingen den at Snekkersten første med 1 point ned til netop Vedbæk. Begge holds spillere har spillet rigtig god tennis i samtlige holdkampe, så spændingen hos undertegnede var stor inden kampen!

Vores hold bestod denne gang af:

1.HS   John Vikkelsøe

2.HS   Allan Drøschler

3.HS   Søren Lampe

DS      Ikke spillet da Vedbæk ikke kunne stille med en spiller (+1 point til Snekkersten!)

DD     Lene Persson/ Lone Mortensen

MD    Winnie Schougaard/ Keld Olsen

1.HD  Allan Drøschler/ John Vikkelsøe

2.HD  Søren Lampe/ Bent Jensen

Så det var ganske simpelt: Hvis vi kunne hive en uafgjort hjem var vi vinder af vores pulje, og dermed klar til en SM-finalekamp mod Hareskov Værløse, der allerede inden havde sikret sig sejren i deres pulje, med sejre på 7-1/ 8-0 i næsten alle kampe! Vi startede op med de 3 HS og MD.

I MD spillede Winnie og Keld en forrygende, spændende mix! Modstanderne fra Vedbæk havde Winnie og jeg besejret i den "modsatte" kamp i forsommeren i Vedbæk, så der var lagt i Kakkelovnen fra deres side! Kampen bølgede hele tiden frem og tilbage, med særdeles tætte partier, hvor duellerne skiftedes til at blive afgjort af den ene og den anden side af nettet. Virkeligt spændende! 1. sæt blev så tæt, at det skulle afgøres i Tie-Break. Dén blev selvfølgelig nærmest ulidelig spændende, men endte med en tæt, men fortjent sejr til Winnie og Keld på 8-6! Ikke mindst på grund af Keld's enorme løbearbejde. Sikke bolde han fik hentet!

I 1.HS var John for én gangs skyld kommet i "menneskehænder" mod en modstander, der konstant pressede John med hårde server fulgt op af dybe, hårde returneringer, og hurtige indgreb ved nettet. John kæmpede, vanen tro, som en Løve, men måtte for første gang i denne sæson se sig slået! Kom igen, John! Du er guld værd for holdet!

I 2.HS spillede Allan en fremragende kamp mod en svær modstander der i starten formåede at holde trit med Allan. Allan havde ikke spillet en kamp siden d. 20. juli, og på trods af dét gik der kun ganske kort tid før Allan havde set sin modstander ud, og efter 2-2 i 1. sæt så Allan sig ikke tilbage, men vandt overbevisende i to sæt!

I 3.HS gik reserve-indkaldte Søren Lampe til stålet allerede fra start af. Og i løbet af ingen tid havde Søren bragt sig foran med 5-1 mod en meget højttalende og frustreret modtstander! Søren "slækkede" lidt på såvel tempo som kraft, men vandt alligevel 1. sæt konfortabelt med 6-3. I 2. sæt vendte billedet fuldstændigt. Sørens modstander fik pludselig "medvind på tennisbanen", og i løbet af kort tid havde Søren tabt sættet med 2-6. Match Tie-Break: Her fortsatte modstanderen desværre med at ha' momentum, og Søren måtte se sig besejret med 4-10 i en kamp, hvor det blev klart, at der skal trænes og spilles lidt flere kampe inden næste gang holdkaptajnen kalder. Men rigtig godt spillet, Søren. Tak også til dig fordi du stillede op med super kort varsel. Du kommer helt sikkert igen, ved jeg!

Så inden de resterende doubler var stillingen 3-2 til Snekkersten. Så spændingen var stadigvæk uforandret!

I DD var vi inden kampen i dén situation, at begge de "normale" damer var skadet. Så i nødens stund er det rigtig godt at kende sine venner, og både Lene Persson og Lone Mortensen havde ikke spillet holdkampe i umindelige tider, men stillede alligevel friske op mod to rigtig gode damer fra Vedbæk. I skal begge to ha' STOR tak for at I stillede op med så kort varsel, og nederlaget som I indkasserede var der intet at sige til. Modstandernevar bare bedre, og jeg er blot taknemmelig for, at I ville stille op!

3-3 i holdkampen inden de to afgørende herredoubler!!

I 1. HD, som blev en meget velspillet, og i 1. sæt, tæt affære, bølgede spillet frem og tilbage, men med en stor og velspillet indsats fra både Allan og John, fik de 1. sæt hevet hjem med 6-4. Dét knækkede Vedbæks spillere, så 2. sæt blev en relativ hurtig affære hvor John og Allan hele tiden var hurtigere og skarpere på boldene, og hev sættet og kampen hjem med 6-2! Flot tennis fra jer begge to! Glad for at I begge er med!

Så 4-3 i holdkampen til Snekkersten, og dermed var vi puljevinder inden 2. HD blev var færdigspillet. Søren fandt igen sit gode spil frem i 2. HD, mens jeg spillede som en gammel papkasse. Jeg kunne slet ikke få mine, normalt gode, server til at fungere, og mine grundslag havnede for det meste enten i toppen af nettet eller bag baglinjen. Kort sagt, jeg spillede ikke særligt godt og vi tabte da også 1. sæt med klare 3-6. I 2. sæt gik det pludeselig meget bedre, og kampen blev langt mere jævnbyrdig. Men på trods af dét kom vores modstandere alligevel foran med 5-3, og havde matchbolde. Vi bed tænderne sammen da modstanderne ikke kunne udnytte deres chance, kæmpede os tilbage i kampe og vandt 2. sæt med 7-5. Match Tie-Break: Her mistede vi pludselig dét momentum vi havde haft i slutningen af 2. sæt, og kom hurtigt bagud 2-7. Fik os igen kæmpet tilbage, men måtte til slut se os slået med 6-10. Vi tar' dem næste gang, Søren :-).

Men med det uafgjorte resultat er Snekkersten puljevinder, og skal i midten af september spille puljefinale mod Hareskov-Værløse på deres baner. Så dét ser vi frem til!

Tak til alle jer der har bidraget med en forrygende indsats hele sæsonen igennem! Både på- og uden for banen! Dét er jeg meget taknemmelig for, og ser frem til næste sæson hvor +60 Veteranholdet skal spille i 2. Division.

Ved pennen

Bent