Referat af holdkamp 40+ i Glostrup

3. juli 2020 11:45 , af Kim Nielsen

Kampreferat fra holdkamp d. 2. juli imod Glostrup Tennisklub i V40 herrerækken.

Efter et klart nederlag til Dragør tennisklub i årets første holdkamp, og en klar sejr på 6-0 over Helsinge i kamp nr 2, så var det tid til mødet med Glostrup Tennisklub

Ud fra resultaterne i puljen, så var det forventning om en ganske lige kamp, og det kom til at holde stik.

Holdkaptajn Claus havde taget en friaften, så med Kim som stand-in holdkaptajn, så bestod holdet af Lars A, Tonni, Morten C, Christian og Kim.

Kampen blev spillet i Glostrup på 3 baner, og vi startede med 2 singler samt en double, så vi kunne afvikle over 2 runder.

Lars A spillede første singlen og spillede efter eget udsagn et af de bedste sæt nogen sinde med ingen fejl. 2 sæt kommer Lars foran med 5-2 og misser så 3 matchbolde inden han lukker kampen og dermed aftenens første sejr.

Tonni var i 2 singlen oppe imod en svær modstander, som spillede med ekstremt topspin, og da han samtidig spillede uden fejl, så blev det en svær kamp. Tonni sagde bagefter, at der var som at møde John Vikkelsøe tilsat topspin. Men sejr til Glostrup og dermed 1-1.

Morten og Kim var i 2 herredouble oppe imod et godt par, og vi kom hurtigt bagud. Fik dog lidt bedre fat, og specielt den ene Glostrup mand spillede med stor risiko, og lavede en del fejl. Desværre kom vi ikke helt tæt på i første sæt, men taber det med 6/4. I starten af 2 sæt spiller vi bedre, og vi får spillet os til en føring på 4/1. Glostrup parret stepper op igen, og de får marginalerne med sig, og ender med at tage de næste 5 partier og vinder 2 sæt med 6/4.

Dermed 2-1 til Glostrup efter 1 runde og pres på os i 2 runde, hvor Lars/Tonni spiller 1ste herredouble, Christian spiller 4 single og Kim spiller 3 single.

Christian kommer lynhurtig bagud med 0/3, da hans modstander satser alt fra start. Gassen går dog hurtigt af ballonen, og Christian følger de råd han har fået inden kampen, at han skal have ham ud at løbe. Christian vinder et tæt 1 sæt, men vinder til gengæld 2 sæt med 6/0, og dermed er der udlignet til 2-2.

1ste herredouble er ude i en tæt kamp, som jeg ikke har så meget styr på, men uanset så vinder Lars/Tonni kampen med 2/0 i sæt og bringer Snekkersten på 3-2.

Sidste kamp til at blive færdig var Kims 3 single imod sammen mand, som vi havde mødt i 2 herre double. Gameplanen var at holde spillet igang, og så lade ham producere fejlene, når han med sine hårde slag ikke lige kunne holde bolden inde. Det lykkedes meget godt i starten, men efter et ganske lige sæt, så ender det med Glostrup sejr på 6/4. 2 sæt bliver igen ganske lige med Glostrup manden foran indtil 5/5, hvor Kim lykkes med at bryde hans serv og komme foran med 6/5 og kan serve 2 sæt hjem. Det lykkes så ikke og i stedet ender det i en tiebreak, hvor Kim igen halter bagefter. Kommer bagud med 2/6 – kommer op få 4/6 inden han lukker kampen og vinder 2 sæt 7/6. God kamp meget af vejen.

Alt i alt bliver det 3-3 i den kamp, som vi på forhånd havde forudset skulle blive ganske lige.

Glostrup var bagefter vært til en gang grillpølser med det hele.

Referat Kim