oprykning til klubbens Herrehold +40

13. september 2022 15:44 , af Kim Nielsen

Efter en flot spillet direkte oprykningskamp igår på hjemmebane imod Herlev 1, endte det med en sikker sejr til Snekkersten på 5-1 i kampe og meget sikre 11-2 i sæt. Herlev sluttede næstsidst i serie 2, hvor Snekkersten sluttede som nr 2 i serie 3.

Snekkersten var uden sin normale første single Ulrik, men alligevel blev 3 af de 4 singler vundet efter ganske tætte kampe, og eneste tabte kamp slutter i en match tiebreak 10/8 til Herlev spilleren. De øvrige singler blev vundet af Snekkersten i 2 sæt. Det lyder måske som om, at Snekkersten var ovenpå, men det skal bemærkes, at i løbet af de 4 singlekampe, så det særdeles vanskeligt ud, og havde Snekkersten spillerne ikke holdt så godt sammen på det, så kunne det ligesågodt have været Herlev, som havde ført 3-1 efter singlerne.

Efterfølgende blev der spillet to herredoubler med RedPlus banerne og med lys på. Begge doubler blev vundet med 2-0 i sæt, og det ender således med en sikker sejr på 5-1..

Spillerne var Christian Ibsen, Lars Abraham, Tonni Jørgensen samt holdleder Claus Jacobsen i de 4 singler, og så spillede Ole Breusch double istedet for Tonni.

Stort tillykke til spillerne og til holdlederen samt til de spillere som over sæsonen har bidraget til oprykningen.

På Bestyrelsens vegne

Kim