Klubbens juniorhold tilføjer Farum Tennisklub deres første nederlag

21. august 2023 11:00 , af Kim Nielsen
Skulle der være nogle enkelte som ikke nåede ned på tennisbanerne igår for at se klubbens juniorer spille om 1ste pladsen i U14 c rækken, så skal i da ikke snydes for resultatet og en meget tæt afgørelse på puljen.
Gæsterne i den afgørende kamp var Farum Tennisklub, som havde vundet de første 4 holdkampe i puljen, og de havde inden mødet med Snekkersten vundet 20 kampe og kun tabt 4. Skulle vi op og nappe førstepladsen, så ville det kræve en 5/1 sejr. Ingen af holdene under Snekkersten havde mulighed for at spille sig forbi, så 2 pladsen var sikret.
Farum hjalp Snekkersten lidt på vej, da de valgte at møde op med kun 3 spillere, og dermed førte Snekkersten allerede med 2/0 inden spillet gik igang. Det blev Malthe, Alexander og Emil som kom i kamp, og da de 3 singler var færdigspillet, så havde Farum sikret sig førstepladsen med 2 sejre.
I den afsluttende 1 double vinder Snekkersten så til gengæld sikkert over de to spillere, som havde vundet deres singler for Farum.
Men samlet resultat af holdkampen bliver en meget flot 4-2 sejr til Snekkersten, og dermed tilføjes Farum sæsonens første nederlag.
Snekkersten går igennem deres første år i holdturneringen uden at de taber en kamp. 4 sejre og en uafgjort bliver det til og det eneste hold i rækken, som ikke taber en kamp.
Men som det fremgik i starten så var kravet en 5/1 sejr, og der manglede altså lige en enkelt sejr. Slutstillingen bliver
nr 1 Farum 4 sejre 0 uafgjorte og en tabt ialt 22 vundne og 8 tabte kampe
nr 2 Snekkersten 4 sejre 1 uafgjort ialt 21 vundne og 9 tabte kampe
Godt gået af holdet, og tak til forældre og familie for støtten til holdet gennem hele sæsonen. Tillykke til alle som har deltaget i kampene over sæsonen og til trænerteamet Claus og Rasmus.