Klubbens herrehold + 40 serie 2 spillede sidste kamp med mulighed for oprykningsspil

24. august 2023 10:27 , af Kim Nielsen
Snekkerstens +40 herrehold i serie 2 afsluttede mandag puljespillet i årets holdturnering, og det blev endnu en gyser, hvor resultatet først lå klart tirsdag aften, hvor den sidste kamp i puljen blev spillet.
 
Holdet var på en 2 plads inden sidste runde, som stod imod Roskilde Tennisklub på udebane. Målet var at fastholde denne 2 plads, som ville betyde en oprykningskamp til Serie 1, som er den højeste række i +40. Hvad der skulle til af resultat imod Roskilde var ukendt, idet Ølstykke spillede tirsdag, og med en sejr ville de kunne rykke forbi Snekkersten. Alle sejre mod Roskilde var derfor vigtige.
 
Holdet bestod af holdkaptajn Claus samt Ulrik, Tonni, Christian og Paul, og holdkaptajnen har skrevet nedenstående referat af kampen
 
"Udover de sikre sejre i 2 af singlerne (til Ulrik og Claus), var vi ganske tæt på, og mon ikke 3-3 ville have været mere retvisende - det hele taget i betragtning.
 
Paul spillede en meget tæt og lang kamp imod en Roskildespiller, som det ikke lykkedes at slide op. Dertil kommer Roskilde held på afgørende bolde med netruller og fladen ud på stregen. cifrene 4-6, 5-7 fortæller, at det var tæt.
 
Tonni var ligeledes ude i en meget tæt kamp, som endte i MTB. Efter en svær MTB-start nede med 0-6 kom Tonni tilbage til 6-6, og jævnbyrdigheden fortsatte til 9-9, hvorefter Roskildemanden trak det længste strå med 11-9, vist nok. Close.
 
I HD1 skulle Ibsen og Ulrik møde de besejrede Roskildemænd, hvor min modstander burde være til at "tale med". Ulrik og Ibsen var vist foran 3-0 i 1. sæt, da HS2 skulle til at gå i gang, og det lignede en sikker sejr. Resten af kampen så jeg ikke, men Roskilde må have steppet op og have fået vinger. Det blev til en enkelt matchbold for Ibsen og Ulrik i MTB, men - igen - var det Roskilde, som hev sejren hjem. Igen stolpe ud. MTB vist nok 10-12, sådan som jeg husker det.
 
Tiden var fremskreden og nærmede sig 20.00, da Tonni og jeg skulle i gang med doublen. Vi aftalte fra start pga. kommende mørke at spille uden fordel (no-ad), og da vi tog fat i 2. sæt startede vi ved 2-2. Tonni og jeg mødte et par hårdtslående herrer, bl.a. Tonni singlemodstander og en ny stærk mand, og det lykkedes ikke for os at stække modstandernes styrker. Vi kom aldrig rigtig i gang med hverken det ene eller det andet, og jeg havde særligt udfordringer med mørket ift. at bedømme fart og afstand, som særligt gik ud over netspillet, som manglede den afgørende kvalitet og afgørelser. Et klart nederlag"
 
Samlet resultat 4-2 til Roskilde, og det var så bare at afvente tirsdag aften og Ølstykkes kamp imod det noget lavere placerede hold fra Nærum Tennisklub.
 
Det lykkedes Nærum tirsdag at vinde 2 kampe imod Ølstykke, og det var lige nøjagtig nok til, at Snekkersten slutter på en 2 plads et point foran Ølstykke som slutter på en 3 plads. Dragør vinder rækken og rykker direkte op i
Serie 1. Dragør taber deres første kamp tilbage i maj til netop Snekkersten med 5-1, hvorefter de vinder resten af deres kampe ganske sikkert. Det resultat bliver afgørende for, at Snekkersten slutter højere end Ølstykke, selvom Snekkersten taber 2 holdkampe og Ølstykke kun taber 1.
 
Dermed skal Snekkersten spille oprykningskamp til højeste række, og modstanderne kendes allerede idet turen endnu engang går til Roskilde, hvor deres 1 hold venter.
 
Det bliver ikke nemt, men det bliver spændende om holdet kan sikre sig sin anden oprykning på to år.
 
Tillykke til holdet med 2 pladsen - det er flot !