Årets kun 2 holdkamp blev spillet idag, hvor nedrykkerne fra  Skovshoved var på besøg i Snekkersten. Så det var en svær kamp det vidste vi, da vi som oprykkere altså stod overfor nedrykkerne fra rækken ovenfor.

Holdet bestod af

Rikke og Lisbeth Vikkelsøe

Lars A, Claus J, Ulrik Christensen, Ulrik Christensen, samt Kim.

Lad det være sagt med det samme - det blev nøjagtig så svært, som vi havde forudset, og vi ender med at tabe kampen med klare 1-7, hvor alle Skovshoveds sejre er i 2 sæt.

Det skal dog siges, at flere af kampene var ganske tætte, og med leidt held godt kunne være gået ud i en match tiebreak.

Rikke spiller single mod en rigtig god spiller, som slog hårdt og præcist i både forhånd og baghånd, men efter at have tabt første sæt, så bider Rikke fra sig i 2 sæt, og kommer på 5-2 føring. Rikke sagde selv bagefter, at der lige kom lidt lette bolde, som gjorde det muligt at komme foran, men Skovshoved pigen strammede grebet og drev Rikke rundt på banen, og tager til sidst sejren med 7-5. Flot kæmpet af Rikke.

I mixen taber Lisbeth og Kim ligeledes første sæt ganske klart med 6/1, men i 2 sæt hænger vi bedre på, og vi følges til 5-6, hvor jeg har en kamæpe mulighed for at afgøre et parti til 6/6, men bolder går lige ud over baglinien, og istedet vinder Skovshoved partiet og dermed kampen.

Lars var i menneskehænder i 1ste singlen, hvor modstanderen spillede på et andet niveau end vi normalt ser i de rækker. Claus og Ulrik spillede ret lige kampe, men taber begge i to sæt.

Lisbeth og Rikke var uden chancer i damedoublen, og Lars/Kim stod foran Lars single modstander samt en ny mand, som var kommet til efter singlerne. Vi taber 1 sæt 6/4, men igen i 2 sæt så er vi faktisk godt med og får spillet noget god tennis mod rigtig gode modstandere. Vi hænger på hele vejen, men ender også her med at tabe 7/5.

Dermed var det op til 2 herredouble at redde æren, og det gjorde de heldigvis. Taber første sæt og kommer bagud 0/3 i andet, men får sig kæmpet tilbage og vinder sættet med 7/5. matchtiebreaken har de styr på og vinder sikkert med 10/4, og dermed en sejr til Snekkersten. Godt gået i deres første double sammen.

Vi skulle have spillet imod Skovshoved igen på søndag, men den kamp er flyttet til august, da Snekkersten havde svært ved at stille hold.

Forårs sæsonen er dermed slut, og det er blevet til en sejr uden kamp og så to nederlag. Vi skal i august møde Lyngby hjemme og Skovshoved ude, og der er det kampen imod Lyngby, hvor vi har de største chancer for en sejr. Med da Tisvilde har trukket sig kan vi alt andet lige ikke rykke ned.

Tak for indsatsen til alle, og dagens fidusbamse går til Ulrik/Claus for deres flotte sejr.