+40 mix holdet besejrer Lyngby Tennisklub

26. august 2019 16:58 , af Kim Nielsen

40 mix holdet spillede søndag puljekamp imod Lyngby, som holdet tabte til med 2-6 i det modsatte møde i starten af sæsonen.

Det var tid til revanche, og spillerne som skulle sørge for det var 

Lone Hoffmeier og Rikke Vikkelsøe

og på herresiden

Lars Abraham, Tonni Jørgensen, Morten Cratensen, Claus Jacobsen og Kim Nielsen.

Vi startede i bagende varme kl ni om formiddagen som altid med herresingler, damesingle samt mix .

Lad det være sagt med det samme -herrene var udfordret af gode modstandere. Lars i første singlen spillede en god kamp men var reelt chanceløs imod Lyngbys bedste mand, som bare spiller på et højere niveau. Tonni tabte første sæt stort, men fik ædt sig ind i kampen i 2 sæt, som det lykkes at vinde, inden Lyngby manden så vinderr den afgørende match tiebreak. Kim spillede 3 single og tabte i to ganske lige sæt, hvor der lige manglede det sidste på dagen.

Dermed bagud med 0-3. Heldigvis var Rikke som altid skarp og vinder sin kamp, og mixdoublen med Lone og Morten vinder deres kamp i to sæt.

Stillingen var således 2-3 i Lyngby favør inden doublerne, hvor der på forhånd så vanskeligt ud for herrene efter at have tabt alle 3 singler.

Pigerne Lone/Rikke tabte første sæt stort i damedoublen, men vinder andet sæt ligesåstort og derefter tiebreak til udligning 3-3-

Så var det op til herrene og det var Tonni/Claus i 2 herredouble og Lars A/Kim i 1 herredouble. 2 herredouble kommer stort bagud , henter lidt ind, men taber 1 sæt, og Lars A/Kim udnytter ikke lige chancerne i deres første sæt, som også ender med at blive tabt efter ellers godt spil.

Tonni/Claus spiller sig op i 2 sæt, som de neder med at vinde, og Lars/Kim vinder et meget lige og meget tæt 2 sæt, som afgøres på de meget små marginaler.

To match tiebreaks skal afgøre holdkampem, og Lars/Tonni lægger ud med at vinde deres ganske sikkert, og så er Snekkersten foran med 4-3.

Lars/Kim bringer sig foran med 5/1 i matchtiebreak, men Lyngby kommer igen og vinder seks bolde i træk, inden Lars/Kim igen for vundet en bold. Der følges ad og ved stillingen 9/8 til Lyngby har de en match bold, som det lykkes Lars/Kim at afværge efter rigtig godt spil, og så vender det til sidst, hvor Lars/Kim vinder de to sidste bolde til en sejr på 11/9 og dermed sejr i holdkampen med 5-3.

Fantastisk flot at det lykkes at besejre Lyngby - flot indsats af alle.

Der mangler fortsat en udsat kamp imod Skovshoved, som også mangler en kamp imod Lyngby, så det er åbent hvordan puljen ender, men enten skal vi spille om oprykdning eller også om nedrykning i disse små puljer med kun 4 hold.

Referat 

Kim