+40 holdet holder sin plads i 3 division

8. september 2019 21:42 , af Kim Nielsen

40 + mixholdet var efter et rimeligt kaotisk puljespil med et hold som trak sig, og kampe som ikke blev spillet p.g.a. regnvejr, endt i et nedrykningspsil, hvor vi skulle møde Roskilde, som blev nr 2 i 4 division om pladsen i 3 division.

Vi mener selv at vi hører til i 3 division efter vi har slået Lyngby, men sådan skulle det altså være. Kirsten er blevet opereret i knæet, så holdleren tog en chance og stillede op med kun Lone på kvindesiden, og dermed havde vi tabt damedoublen på forhånd.

Vi startede med singler samt mix, og singlerne har været vores udfordring i år. Vi spiller for få singlekampe i løbet af sæsonen.

Men Lars Abraham i første HS var oppe imod en ældre herre på speed. Han var meget hurtig og spillede god tennis, og selvom Lars spillede godt, så blev det et nederlag i to sæt. Tonni i 2 HS gjorde kort proces imod sin modstander og vandt klar med 6/1 6/2. Modstanderen smadrede sin ketcher, så Tonni var god i den kamp. Claus i 3 HS var ude i en lang lang kamp. Tabte 1ste sæt men kom tilbage og endte i et meget langt 2 sæt med 8 sætbolde inden det i et monster parti lykkedes at vinde 2 sæt. 3 sæts match tiebreak blev vundet sikkert.

Mixdoublen skulle Lone og Kim spille sammen for første gang, og vi spillede ikke godt nogen af os, men det lykkedes at vinde 1 sæt med 6/4 efter vi havde været bagud i starten af sættet, og 2 sæt blev en gentagelse, hvor vi igen var ganske pressede, men alligevel hiver den hjem til sidst med 6/4.

Dermed fører vi med 3-2 inden de to herredoubler og damesinglen.

Lone gør  kort proces i damesinglen, og vinder med 6/1 og 6/2 og dermed fører vi med 4-2 og mangler kun en enkelt sejr i de to herredoubler, som vi normalt spiller ganske godt. 2 herredouble med Claus og Tonni er ganske suveræne i deres kamp og vinder med to gange 6/0, og dermed har vi vundet holdkampen. Lars og Kim spiller 1ste herredouble og spiller en skidt kamp imod nogle anderledes spillere, som gør det godt på deres måde. Vi taber 1sæt med 6/4, men vinder 2 sæt sikkert med 6/2, og så skal den bare lukkes i matchtiebreak, men der kommer vi skidt fra start, og halter bagefter hele vejen.. Kommer dog tilbage og er på 8/8, men ender med at tabe med 10/8 primært fordi Kim spiller skidt.

Samlet resultat dermed 5-3 til snekkersten, som bliver i 3 division.

Referat Kim

som skriver sit sidste referat som holdkaptajn for +40 holdet.