holdkamp +40 imod Lyngby

12. maj 2019 18:14 , af Kim Nielsen

Første kamp for +40 holdet efter oprykningen sidste år var imod Lyngby Tennisklub på udebane.

Som altid er første holdkamp vanskelig og specielt i år, hvor man næsten ikke har været på grus, men det selvfølgelig ens for begge hold.

Det blev ikke nogen god holdkamp - alle kæmpede alt hvad de kunne, og med lidt held så kunne vi have vundet de der bolde, som kom til at afgøre sgaen til Lyngbys fordel.

Lyngby holdet havde en rigtig dygtig 1ste herresingle og så havde de en rigtig rutineret og dygtig double herre, som også spillede mix. Men derudover var vi ganske fint med, og specielt pigerne gjorde det rigtigt godt.

De havde kun 4 baner til rådighed, så det blev lidt noget rod, og vi måtte ændre på vores herredoubler, for at få afviklet kampene, så det ikke skulle tage hele dagen. I forhold til oprykkerholdet fra sidste år var vi idag uden Tonni og Claus Jakobsen, men havde fået Morten Carstensen og Sven Riber med i stedet.

Vi skulle igang kl ni og det var en kold start med 8 grader og blæst i Lyngby.

Lars kom under behandling i første singlen og blev ikke levnet mange chancer, men fik dog skrabet to partier til sig. Morten i 2 singlen havde som altid udfordringer med at vænne sig til vind, sol og skæve opspring, og selvom partierne mange gange var ganske lige, så var det Lyngby manden som vandt i to sæt.

Sven havde fornøjelsen af 3 singlen, og vandt et tæt første sæt på sin 6 sætbold. Lyngby manden kom dog igen i 2, som han vandt, og så skulle det afgøres i matchtiebreak, som blev en lige affære, men med Lyngby manden som vinder. Bagud med 0-3 var det op til Lone og Kirsten at holde os inde i holdkampen. Et meget lige 1ste sæt blev vundet af Snekkersten, og i 2 sæt så de sig ikke tilbage men vandt med 6-0 efter en rigtig god kamp.

2 runde gik igang med Lone i single, Lars/Morten i 1ste herredouble, men Kirsten/Kim måtte vente på deres modstander i mixen, som lige skulle aflevere sin datter et eller andet sted !

Men Lone fortsatte i sikker stil og vandt sin single i to sæt - super flot, og så var der reduceret til 2-3. Men desværre var herrene igen ikke istand til at leve op til pigerne idag, og selvom Lars7Morten spillede en rigtig god HD, som var det ikke nok, og de taber knebent i 2 sæt.

Mixen var kommet igang, og vi taber 1ste sæt efter skidt spil, men i 2 sæt kommer vi bedre med og bringer os foran med 4-3 og har 15-40 i Lyngbys serv, men der var specielt herren skarp og steppede op med et par gode bolde. Vi ender med at tabe 2 sæt i en tiebreak, og dermed var holdkampen afgjort til Lyngbys fordel med stillingen 5-2.

2 herredouble med en Sven med et overbelastet knæ og Kim med en overbelastet ryg, blev aldrig rigtig godt, og selvom vi var ved at komme tilbage i 2 sæt, så vinder Lyngby også den kamp i to sæt.

Samlet 6-2 til Lyngby. Helt fortjent - de var bedre end os på herresiden

Men flot kæmpet af alle og specielt tak til Sven for at steppe ind. Fidusbamsen går suverænt til Lone for 2 sejre og flot spil både i dD og singlen.

Referat

Kim