vigtig sejr til +40 mix holdet i Faxe

12. august 2018 17:23 , af Kim Nielsen

Mixholdet var idag på en længere udflugt til Faxe Tennisklub - naboen er et stort hul i jorden - nemlig Faxe kalkbrud. Men hyggelig lille klub med 3 baner. Faxe have i foråret vundet en, spillet en uafgjort og tabt knebent til Slangerup, som er tophold. Så kampen i Faxe lidt en nøglekamp i puljen.

Der var lovet regn i løbet af dagen, så det var bare med at komme igang med kampene, så vi ikke skulle risikere endnu en tur til Faxe i løbet af ugen.

Vi startede med de tre rene doubler, og Kirsten/Lone gjorde meget kort proces med at vinde med 2 gange 6/0. Lars A/Kim i 1 herrebouble mødte en Faxe mand på speed og en meget lidt bevægelig 2 mand. Ham på speed slog 100% på alt hvad der rørte sig - flot når han ramte, men der var så heldigvis mange som han ikke ramte. Lars/Kim kører en ganske sikker sejr hjem på 6/2 6/3, hvor det kun var i de første partier, at Faxe var med.

2 herredouble med Stig og Claus J startede ikke godt imod to gode Faxe folk, med meget tennis i sig. Bagud 1-5 i første sæt får de dog vendt kampen og ender med at vinde 1 sæt i tiebreak. De fortsætter det gode spil og tager også andet sæt, og dermed fører Snekkersten 3-0 efter de rene doubler. En fantastisk start. Det var nu begyndt at regne, men heldigvis holdt det op igen efter et kvarters tid, hvorefter Lars A startede sin 1 single imod Faxe manden på speed, mens Lone startede sin damesinge.

Lars have helt styr på Faxe manden og sendte nogle korte returer tilbage, hvor Faxe manden så måtte frem på banen, hvor han enten høvlede boldene over i kalkbruddet eller smækkede den i nettet. Lars vinder 6/0 i første sæt og mener det var 6/2 i andet, og dermed var vi sikret uafgjort med nu 4 sejre.

Lone havde lidt problemer med en meget løbestærk modstander som sendte alt retur, men efter at have bagud med 2/4 i første sæt, så tager Lone resten af partierne i sættet og vinder 6/4. 2 sæt ender 6/2 til Lone.

Stig var gået igang med 3 singlen, og da modtanderen havde vredet om på foden i doublen, så blev det en let sag for Stig, at køre ham rundt på banen. Efter at Stig havde vundet 1 sæt, trak Faxe manden sig bagud 0/2 i 2 sæt.

Kirsten og Kim var gået igang med mixen, og efter et rigitg godt første sæt vandt vi med 6/1. i 2 sæt spillede specielt herren sig op, og vi kom til at sløse lidt, så det blev meget mere lige. Vi fulgtes hele vejen igennem sættet til stillingen 6/6, inden vi vinder et sikkert tiebreak og dermed kampen 2-0 i sæt.

Sidste kamp var 2 herresingle, hvor Claus havde fornøjelsen af Faxes bedste herre. Claus kom bagud fra start og var ganske presset, men fik styr på det og endte med at bringe sig foran med 6/5. Faxen fik udlignet til 6/6 og de gik i tiebreak, hvor faxe manden havde min en sætbolk, men uanset så endte Claus med at tage sættet 7/6. Samme historie i 2 sæt, hvor de fulgtes ad hele vejen, og hvor den igene ender i tie break, hvor Claus er foran med 5-2 og skal serve, men ender alligevel med at få en sætbold imod sig, inden han lukker sættet og dermed kampen.

Samlet resultat 8-0 og 16-0 i sæt. Sådan skal det gøres i en nøglekamp. Flot indsats af alle

Næste søndag står den på top opgør imod Slangerup på vores hjemmebane.

Referat

 

Kim