update på Kurt Nielsen turneringen

30. juni 2017 07:09 , af Kim Nielsen

Snekkerstens sidste deltagere i Kurt Nielsen var Kirsten Møller i kvartfinale i single +50 samt Peter Tarp/Kim Nielsen i kvartfinale i HD +50.

Kirsten mødte Helen fra Hørsholm, og det endte ud i en meget lang affære på ca. 3 timer selvom 3 sæt afgøres i match tiebreak. Kirsten vandt første sæt med 7/6 efter tiebreak, Helen vinder 2 sæt med 5/7 inden de fortsætter jævnbyrdigheden i match tiebreak, som ender med en sejr til Helsn på 10/8. Flot spillet af Kirsten - resultatet høstede stor anerkendelse hos turneringsledelsen.

Peter/Kim i HD+50 var oppe imod Henrik Brarbrandt fra KB og Lars Nielsen fra Lyngby, og da de i runden før havde besejret Lars Bo Sørensen fra Helsingør og hans makker, så var vi klar over, at vi var oppe imod et godt par. Turneringsledelsen kunne da også fortælle, at det par havde været sjællandsmestre og været i DM finale.

Peter og jeg delte lige undskyldninger på forhånd - Peter på piller p.g.a. rygproblemer og Kim på piller p.g.a. hovedpine - men ellers alt ok.

Men kampen kom igang og vi blev som ventet præsenteret for rigtigt doublespil, med hårde præcise server og to modstandere som søgte nettet hele tiden, og i alle spillets facetter bare var et niveau over os. Det lykkedes os i første sæt at spille os frem til en enkelt fordelsbold i deres serveparti, og vi havde to fordele i egne, men for dem alle lykkedes det ikke at vinde, og vi tager derfor første sæt med 6/0.

2 sæt startede på samme vis. De brød Peters serv og holdt deres egen, og vi var bagud på 0/2 på ingen tid. Jeg havde så den blandede fornøjelse at skulle serve, men det lykkedes at sende 4 gode server afsted, som de enten ikke kunne tage eller Peter kunne komme ind ved nettet, og dermed et rent serveparti til Snekkersten og 1/2. Det kunne lade sig gøre konstaterede vi ret opstemte, og så fortsatte vi det gode spil i det efterfølgende parti, hvor vi brød til udligning 2-2. Peter havde problemer med serven i hele kampen p.g.a. rygskaden, men han ville også have et serveparti, og det lykkedes os efter rigitg godt spil, at vinde endnu et parti til en - må vi sige det selv - sensationel føring på 3-2 i 2 sæt.

Men så sluttede festen også - de fortsatte deres gode spil, og vi fik ikke yderligere partier i kampen, men som vi konstaerede efter kampen, så var forskellen stor, men i de partier hvor serven sidder hvor den skal, og de måske slapper en smule af, så kan vi godt presse på, og vinde nogle gode bolde.

Dermed er Snekkersten ude af turneringen for i år, og samlet set med fint resultat med kvartfinaler i et par rækker med ganske mange deltagere, og Kirsten var så tæt på en semifinale plads.

For HD og MIX har det typisk været sådan, at vi imod de modstandere som vi vidste vi kunne slå, der har vi spillet rigtig skidt, men vundet kampene, og der hvor det har været gode modstandere, der har vi også spillet godt, og kan være tilfredse med indsatsen hele vejen rundt.

referat : Kim