Træningskamp i HRT

19. maj 2019 15:45 , af Claus Jacobsen

Peter Tarp, som tidligere har spillet i Snekkersten, havde i dag inviteret til træningskamp, hvor Tonni, Lars A, Claus J og Morten mødte op hos HRT til herrekamp. 4 HS og 2 HD.

 

I 1HS spillede Tonni et meget lige 1. sæt, som Tonni vandt i en tie-break. I 2. sæt holdt modstanderen – med Tonnis egne ord – op med at spille tennis. I følge Peter Tarp havde Tonnis modstander ondt i fødderne (?), men faktum blev, at Tonni hev 2. sæt sikkert hjem med 6-0.

 

I HS2 var Lars A oppe i mod en stabil herre. Lars var ikke helt på toppen og havde svært ved at komme ordentlig i gang og taber i 2 sæt. 4-6, 2-6.

 

I HS3 mødte Claus J en svær modstander, som nåede alt og spillede meget med spin og høje, dybe bolde. Fejlprocenten var lav og han var god til at komme rundt om bolden med forhånden og kunne også finde ud af at trykke til, når det gjaldt. Det blev en lang og lige kamp, hvor 1. sæt netop var afsluttet, da de andre herresingler var færdigspillet. 4-6, 4-6 til HRT-manden efter 2 timers spil.

 

I HS4 dystede Morten mod en modstander, der spillede klassik tennis kombineret med kick-server og flade slag. Morten var både i 1. og 2. sæt bagud 1-3, men tog fem i streg i begge sæt. 6-3, 6-3 til Morten, som hermed er færdig med at pive over, at han ikke har luft til en HS :-)

 

Med 2-2 var der lagt op til nogle spændende HD, hvor de forsvarende klubmestre Tonni/Lars A tog sig af HD1. Det blev en lige kamp, hvor Tonni og Lars havde sætbold ved 5-2. Alligevel lykkedes det for HRT – nu med Peter Tarp på banen, sammen med deres HS2 – at vinde sættet og senere kampen.

 

Morten og Claus var oppe i mod samme spillere som i HS. Morten og Claus kom hurtigt foran 3-1, men HRT kom godt tilbage. Morten sloges lidt med opkastet, men det blev heldigvis bedre som kampen skred frem. Efter et meget lige sæt med gode dueller lykkedes det Morten og Claus at vinde 7-5. I 2. sæt var Morten og Claus mere oven på og fik lagt pres på. 2-1 blev til 3-2 og med et break 5-2. Og efter endnu et break blev 2. sæt vundet 6-2.

 

Samlet set 3-3, som må siges at være et fair resultat. Vi er nogle stykker, som vist lige skal i gang på grus, men det er jo heldigvis også det, man kan bruge en træningskamp til.

 

Referent: Claus J.