så tæt på og så alligevel ikke !

22. august 2018 09:35 , af Morten Carstensen

Holdkamp Herrer 19. August med Gadevang

Det var sidste spillerunde for herreholdet i 2018 og en mulig oprykning var inde for række vide, hvis holdet kunne vinde dagens kamp mod Gadevang og de andre resultater flaskede sig.

Holdet spiller 4 singler og 2 doubler og opstillingen var som følger:

  1. HS Tonni Jørgensen
  2. HS Claus Taksøe-Jensen
  3. HS Ole Breusch
  4. HS Morten Carstensen
  5. 1. HD Tonni og Morten
  6. 2. HD Claus og Ole

Tonni spillede en lang kamp mod Lars H. Andersen. De stod godt til hinanden og Tonni var tæt på men manglede lige det sidste. Tonni tabte 5-7 4-6. Claus var ude i dagens længste kamp. Han mødte Laurits Møller Ipsen som var en meget ung gut. Igen en meget tæt kamp hvor Claus taber første sæt 5-7 og er bagud i 2. sæt. Men Claus giver ikke op og ender med at vinde 2. sæt i Tie-break. Match Tie-break hvor der blev slået flot til boldene. Claus vinder 10-5. Dermed udligning til 1-1.

Ole B. var også ude i en meget tæt kamp. Ole vinder 1. sæt sikket 6-2 men må se sig slået med 3-6 i andet og igen skulle en kamp afgøre i match Tie-break. Ole var tæt på og skulle ifølge ham selv have vundet men ender med at tabe 8-10, desværre.

Morten mødte Bo Møller som havde været væk fra tennis i et par år men som nu var på vej tilbage. Jeg fortalte ham ikke at jeg også havde været væk et par år!!! Morten kommer bagud 0-2 men tager så 6 partier i træk og dermed 1. sæt 6-2. Andet sæt gik på samme vis. Bagud denne gang 0-3 men vinder 6-4. Dermed var stillingen efter de 4 singler lige 2-2. Nu skulle Snekkersten vinde de to doubler hvis holdet skulle slutte på 1. pladsen og dermed sikre sig oprykning.

Og igen blev det to tætte kampe. Ole og Claus taber 1. sæt i Tie-break 6-7 men de kommer tilbage i 2.sæt som de vinder 6-4. Så igen skulle en kamp afgøre i match Tie-break. Denne gang var der ikke så meget tvivl om udfaldet og Ole/Claus køre sejren hjem med 10-3.

Så var det op til Tonni og Morten!!! Gadevang stillede op med deres 1. single Lars og en helt ny og frisk stor og høj mand som hed Peter. Tonni/Morten kunne desværre ikke finde melodien og tabte klar 1. sæt med 2-6 og kom lige så hurtigt bagud 1-4 i 2. sæt. Tonni server så sit serveparti hjem og endelig fik særligt Morten fat i Peters krøllede server. Og 2. sæt fortsatte i Snekkerstens favør og Tonni/Morten tager faktisk 5 partier i træk og så skulle ikke bare sættet, kampen, holdkampen og en evt. oprykning afgøres i endnu et match Tie-break. Dette match Tie-break var det 8 ud af holdets seneste 12 kampe så det har været helt vildt tæt. De to par følges af indtil Tonni/Morten bryder og kommer foran 8-6 og dermed kun 2 BOLDE fra den samlede sejr. Men en dårlig retur, et lob som går lidt ud, en god Gadevang serv og en sidste bold uden tur-i-den sender sejren til Gadevang som dermed udligner til slutstillingen 3-3.

De andre resultater flaskede sig og det var derfor en bitter pille at sluge at man efter en hel sæson kun var 2 bolde fra 1. pladsen og oprykning. De 2 manglende bolde betyder at Snekkerstens Herrehold ender på 3. pladsen. Generelt har det dog været en fin sæson for holdet som har spille virkelig mange lige kampe og det er vel ”end of the day” det der gør det sjovt at spille holdtennis.

//Morten