referat af holdkamp +40 mix

13. august 2017 15:15 , af Kim Nielsen

Mix holdet skulle søndag forsøge af veksle sidstepladsen i en uhyre tæt række til en bedre placering inden sæsonens sidste kamp næste søndag. Hvert et point vi kan hive hjem er ekstremt vigtigt. Dagens modtsnader var Øresund, som ligger på en tredjeplads i rækken, og vi kunne med en sejr på 6-2 passere Øresund, så det var selvfølgelig et omend optimistisk mål.

På pigesiden var Lone skadet, men heldigvis var Rikke Vikkelsøe klar til et comeback på holdet, og derudover havde vi erstattet en ferierende Ole Breusch med Peter Tarp i single og formand Stig i double.

Kampen skulle have været spillet på udebane, men Øresund havde spurgt om vi ville lægge baner til, og det ville vi naturligvis gerne.

Kampen indledtes med singlerne samt mixen, og desværre fungerede det ikke helt for vores mix idag, som ikke kunne få det sædvanlige gode spil igang, og Øresund tager dagens første point med en sejr i to rimelig sikre tæt.

Kim spillede 2 herresingle og spillede et meget sikkert første sæt hjem med 6-2. 2 sæt startede skidt og Jacob fra Øresund kom bedre med, og indledte 2 sæt med at vinde 3 første partier. Et langt 4 parti blev vundet af Kim, og så vendte det lidt igen, idet Kim igen kommer ovenpå. Via 3-3, 4-4 bryder Kim et meget langt parti til en føring på 5-4, og kunne serve sidste parti hjem til en sejr på 6-4 og dermed udligning til 1-1.

Rikke var oppe imod en rigtig god Øresund spiller i singlen, men på trods af at det var Rikkes premiere på holdet i år, så vinder Rikke med meget sikre 6-1 og 6-2 i en kamp, som varer i næsten2 timer og altså var langt mere jævnbyrdig end resultatet fortæller. FLOT flot sejr til Rikke og føring 2-1 til Snekkersten.

Peter Tarp havde fornøjelsen af første singlen og taber 1 sæt ganske stort, men kommer derefter tilbage i et langt 2 sæt, som Peter ender med at vinde. Dagens første match tiebreak af flere starrtede Peter som lyn og torden imod en Øresumd spiller, som pludselig lavede fejl, og via 5-0 og 7-3 så det rigtig godt ud, indtil Øresund manden fik styr på sit spil igen, og ender med et vinde match tiebreaken og udligner til 2-2

Claus Jacobsen i 3 herresingle vinder sikkert med 6-1 i første sæt, men spiller imod en snu modstander, som kan stille sit spil om. Et langt og tæt 2 sæt bliver vundet af Øresund manden, og dermed dagens anden afgørelse i match tiebreak. Desværre bliver resultatet det samme som den første, og Øresund henter endnu en sejr, og bringer sig foran med 3-2.

Målet med at vinde med 6-2 er dermed røget, og vi må gå efter at vinde de sidste doubler, så vi kan komme op på siden af Øresund i stillingen.

Lars A og Kim spiller 1ste herredouble imod to gode Øresund herrer, som spiller os helt ud i første sæt, som vi taber med 2-6. Men vi får en god start på 2 sæt - holder eget serveparti og bryder Øresund for første gang til 2-0. Ørsund er pludselig mere medgørlige og vi spiller langt bedre end i første sæt, og vi vinder 2 sæt med 6-4. Dagens 3 matchtiebreak skulle så vindes, men det starter skidt, og vi kommer bagud med 2-7 på ingen tid, hvor vi har flere bolde ved nettet, som vi ikke får afgjort, og Øresund får sat ketcher på bolde, som ellers var vundet. Den start kommer vi os aldrig over, og Øresund vinder tiebreaken med sikre 10-3., og dermed 4-2 til Øresund.

Nu er vi rimeligt pressede i de sidste to kamp et meget lige 2 sæt. e, og Rikke/Kirsten i damedoublen taber første sæt, men kommer godt igen og vinder 2 sæt. Dermed dagens fjerde match tiebreak, og det bliver et meget lige af slagsen, men igen må vi konstatere, at det ikke var vores match tiebreak dag, og pigerne taber med ærgelige 8-10.

Så var det op til 2 herredouble med Stig og Claus at pønte på resultatet, og det lykkes dem at vinde en sejr i 2 sæt, og dermed slutter kampen med 3-5.

Det var ikke det resultat, som vi havde håbet på, men vi må bare konstatere, at vi ikke er skarpe nok i match tiebreaks, når vi taber fire af slagsen i en kamp.

På nuværende tidspunkt er alle resulatter ikke blvet indrapporteret, men faktisk taber Hjortekær 0-8 idag, og det betyder at vi med de 3 point netop overhaler Hjortekær i stillingen, og overlader sidste og nedrykningspladsen til dem.

På søndag møder vi topholdet Skovshoved, så vi skal være særdeles skarpe der for at få hentet så mange point som muligt. Det bliver svært men spændende.

Tak til alle for indsatsen idag, og fidusbamsen går til Rikke for hendes flotte sejr i singlen.

Referat Kim