Nyt medlem nr 50

2. juli 2017 19:04 , af Kim Nielsen

Kære alle

Efter vi sidste år landede på 60 nye medlemmer efter en stor indsats med omdeling af flyers o.s.v, så var forventningerne ikke lige så store i indeværende år. Denne sæson har vi ikke omdelt flyers eller gjort andet for at rekruttere nye medlemmer, men uanset så fik vi i sidste uge indmeldelse nr 50 i denne sæson - 35 seniorer og 15 juniorer. Det er super flot gået, og da vi ikke rigtig har gjort noget, så må det være jer medlemmer, som har spedt det gode rygte, at i Snekkersten Tennisklub, der sker noget.

Det skal i have stor tak for - det er så vigtigt at vi fortsætter den positive udvikling, og da der jo altid af forskellige årsager er folk, som melder sig ud af klubben, så er det vigtigt med nytilgang. Det giver liv i klubben og det giver ikke mindst bedre økonomi, så vi kan fortsætte med at udvikle klubben, som vi gerne vil.

Nu har vi i den kommende uge 35 skolebørn på banerne fra mandag til onsdag, og det kunne da sagtens være, at der var nogen af dem, som ville have lyst til at spille tennis efter 3 dage sammen med Emma og hendes hjælpetrænere, så måske - og kun måske - kan vi gå efter at slå sidste års rekord på 60 nye medlemmer !

Fortsættelse følger !

Hilsen

jeres kasserer