mixholdet i +40 lever endnu

22. august 2017 07:19 , af Kim Nielsen

Det blev en gyserafslutning i +40 mixrækken i serie 1.

Som beskrevet fik vi skrabet to sejre hjem imod Skovshoved, som kæmpede om direkte oprykning til Sjællandsserien, mens Helsingør og Hjortekær, som begge var placeret under os inden sidste runde, skulle mødes i Helsingør.

Jeg har fået et referat fra Jacob Raagaard i Hjortekær, af deres mix imod Helsingør, som slutter i en match tiebreak med matchbold til Helsingør, men hvor Jacob og hans makker får afværget og ender med at vinde kampen 12-10 i match tiebreak. Havde Helsingør vundet den matchbold, var vi rykket direkte ud af serie 1, men nu slutter vi istedet lige i point med netop Helsingør.

Begge hold har tabt 4 kampe og så har vi spillet uafgjort imod hinanden både i kampe og i sæt, så vi er helt lige. Tæller man så vundne sæt i alle 5 kampe, så ender vi med at have vundet 2 mere end Helsingør, og dermed overlader vi sidstepladsen og den direkte nedrykning til Helsingør.

Det kan man kalde en gyserafslutning. Vi har på holdet bandet meget over de mange tabte kampe i match tiebreak, men netop det at vi er endt i så mange 3 sæts kampe redder os til sidst. Men stadig havde vi bare vundet et enkelt match tiebreak, så var vi ikke endt så langt nede i tabellen, så det er fortsat noget vi skal arbejde med til den nye sæson

Nu venter en kamp om at forblive i rækken imod nr 2 fra Serie 2. Det vides endnu ikke hvem det måtte blive, men det er formodentlig enten Nivå eller Farum. Kampen spilles på udebane på søndag 8 dage.

Kim