Holdkamp +50 2 runde

31. maj 2017 16:13 , af Kim Nielsen

 

Holdet:

 

DS    – Kirsten Møller

1.HS – Stig Mårtensson

2.HS – Sven Riber

3.HS – Jakob M. Lerche

 

DD   - Kirsten Møller/ Lone Hoffmeier

 

1.HD – Stig Mårtensson/ Jakob Lerche

2.HD – Sven Riber/ Bent Jensen

MD   - Lone Hoffmeier/ Bent Jensen

 

”I sidste uges runde i vores Veteran +50, Serie 1, spillede Lyngby på hjemmebane mod Hvidovre, og tabte STORT med 0-8. Så forud for lørdagens udekamp mod netop Lyngby tænkte holdkaptajnen, som altid med skyldig respekt til vores modstandere, at vi efter det noget uheldige uafgjorte resultat mod Herlev i sidste uge, måske havde en god chance for at hive point hjem til holdet.

 

Dagen startede fantastisk! Sven Riber er den lykkelige ejer af en af de helt skrappe Tesla’er (for den uindviede er det pt. verdens hurtigste serieproducerede el-bil), og sidste år lovede Sven, at jeg måtte få fornøjelsen af en tur i hans ”elektrikerbil”. Så afgangen fra vores tennisbaner på Agnetevej mod Lyngby, skete på den mest spektakulære facon I kan tænke jer: I dette ”fartmonster”, som i parentes bemærket ikke siger én lyd når den kører, er der forskellige ”driving modes” (bl.a. økonomi, standard, sport), og så er der jo også INSANE mode! Jeg blev sat ved rattet og kørte lige så stille ud på den fuldstændig tomme Agnetevej. Her sagde Sven ”STOP”, og bad så Jakob Lerche og mig selv om liiige at spænde sikkerhedsbælterne en ekstra tand! Så sagde Sven, efter at ha’ indstillet ”Driving Mode” til INSANE: ”Så træder du sømmet HELT i bund!!! ALDRIG i mit liv er Bent Jensen blevet sendt SÅ kraftfuldt afsted til noget som helst: 0-70 km/t på 2,5 sek.!!! Dét gav et gevaldigt godt skub på denne morgenstund, kan jeg berette. Og jeg er sikker på at mine mundvige sad HELT oppe BAG ørerne, da vi stille og roligt kørte videre mod Lyngby J. Sikken en start på dagen!

 

Alle var på forhånd optimistiske og til denne kamp havde vi vores nye klubmedlem, Lone Hoffmeier, med som den ene af de to kvindelige islæt på holdet. Lone spiller fantastisk flot tennis, med slag som alle vi andre på holdet kun kan misunde hende. Vores formad Stig var også blevet indforskrevet til denne holdkamp, idet vi stadigvæk slås med en hel del skader. Så jeg var fortrøstningsfuld inden kampen gik i gang, med de 4 singlekampe.

 

Alle kom rimeligt godt fra start, selv om jeg godt kunne se at det ville blive en lige affære ud fra niveauet hos vores modstandere. Kirsten skulle, vanen tro, liiige se sin modstander lidt an i 1. sæt, som hun knebent tabte. Men Kirsten kom så rigtigt godt igen i 2., og hev til slut en fortjent, men kneben, sejr hjem i Match-Tie-Breaken med 10-8! Stig spillede også godt i sin 1.HS, men var kommet i hænderne på en særdeles hårdt-servende herre. Stig tabte knebent 1. sæt, og måtte se sig slået klart i andet. Sven startede i sin 2.HS., vanen tro, stille og roligt og har det med lige at skal spille sig ind på sine modstandere, inden hans konstant ”malende tennismaskine”, får tappet modstandernes kræfter. Men så sker dét, som vi alle frygter i lige præcis sådan en kamp .. KATASTROFE …. Sven vrider rundt på sit i forvejen lettere skadet knæ, forsøger at spille videre, men må desværre opgive! SÅ synd for Sven, der virkelig havde glædet sig til kampen! Vi håber alle, at du snart er tilbage igen, Sven! Dermed var vi, allerede inden singlekampene var færdige, bagud med 2-0, idet Sven og jeg jo skulle have spillet 2.HD, som vi naturligvis måtte scratche.

Jakob spiller en fornuftig 3.HS, men må desværre også se sig slået klart i 2 sæt. Så vi var lidt pressede inden doublerne skulle spilles. Bagud med 1-3. Lone og jeg mødte et par modstandere, der hver især spillede vidt forskelligt. Damen spillede afsindigt blødt og med høje (meget høje) returneringer, og herrespilleren banker til bolden hver gang han skal slå! Vi fik slet ikke fik fat i 1. sæt., som vi taber klart med 2-6. Vi får snakket sammen i pausen, koncentrerer os, og kommer foran med 5-1 i 2. sæt, og tror begge, at vi tager denne her i Match-Tie-Breaken … NEJ, tro det eller la’ vær – vi taber begge to helt ”sutten” (og allermest mig selv), sætter alt over styr, og taber sættet i Tie-Break med 8-10!! Jeg tror det er allerførste gang jeg er gået fra en tenniskamp og følt, at dét dér kunne jeg slet ikke være bekendt. Undskyld Lone, og undskyld til holdet. Dét var bare ikke godt nok!!

 

1.HD spiller igen pænt, men må igen sande at have mødt et par modstandere, der på dagen bare var bedre. Vi afslutter nu kampene rigtigt pænt, idet Kirsten og Lone i DD får kæmpet sig en sejr hjem til Snekkersten. Så resultatet bliver et nederlag på 2-6.

 

Vi må bare komme op på hesten igen når vi d. 17.06., kl. 09:00 på hjemmebane møder Hillerød! Kom gerne ned og støt holdet J.”

 

Ved pennen

Bent