Flot sejr til herreholdet i +40 rækken.

13. maj 2018 09:05 , af Kim Nielsen

Klubbens herrehold spillede lørdag årets først holdkamp, og modstanderne var Helsinge, som vi vist aldrig tidligere har haft fornøjelse af i holdkamp sammenhæng.

Snekkerstens hold bestod af Lars Abraham, Stig Mårtensson, Tonni Jørgensen og Morten Carstensen.

Der blev indledt med 2 singler Morten og Stig samt 1 herredouble, hvor Tonni og Lars A skulle forsøge at gøre noget ved at par, som så meget stærkt ud under opvarmningen. Det gik da også ganske hurtigt i første sæt, som Helsinge vandt med sikre 6-2, men i 2 sæt spillede Tonni/Lars bedre, og Helsinge folkene spillede ikke længere fejlfrit. Hvad man ikke troede muligt efter 1 sæt blev virkelighed, og Tonni og Lars vinder 2 sæt med 6-3. Afgørelsen stod så i et match tiebreak, og Lars og Tonni bringer sig med sikkert spil foran og slutter med at vinde match tiebreak med 10-7 og dermed kampen.

Super flot indsats og god start.

Morten var i fjerdesinglen oppe imod en spiller, som spillede nøjagtig som ham selv, og det blev derfor en længere affære. Morten vandt et meget lige første sæt, og bringer sin efter mange lange partier afgørende foran med 5-2 i 2 sæt. Men længden af kampen har sat sine spor, og Morten har svært ved at få afgjort sagen, idet Helsinge manden kommer op på 5-4 inden Morten lukker og slukker, og dermed 2-0 til Snekkersten.

Stig var tilbage på banen - en del kilo lettere end sidste gang, og det var tydeligt at se. Helsinge manden blev drevet rundt af Stigs præcise forhånd, og selvom 2 sæt endte ganske tæt, så havde Stig styr på det og tager sejren i 2 sæt.

3-0 til Snekkersten, som så kun manglede en sejr for at vinde holdkampen, men de manglede de to første singler samt 2 herredouble, og det så ikke let ud. Helsinges to singler så stærke ud, og specielt Morten var var godt stegt efter sin single i varmen.

1 herresingle var Lars A og det blev helt som ventet svært. Lars var med til 2-2, men derefter gik det stærkt, og en meget stærkt spillende Helsinge mand, så sig ikke tilbage, men vandt i to sikre sæt.

I 2 singlen lagde Tonni ud med stærkt spil, og bragte sig foran med 5-0 inden Helsinge manden kom igang. Men Tonni holdt fast og vandt 1 sæt og i et andet meget lige sæt, så er det også Tonni, som ender med at vinde og dermed sikre Snekkersten den samlede holdsejr.

2 herredouble med Stig og Morten blev en svær kamp, hvor specielt Morten kæmpede med at få gang i spillet. Kampen ender med Helsinge sejr i 2 ganske lige sæt, og dermed samlet sejr til Snekkersten i holdkampen med 4-2.

Super flot indsats imod en stærk modstander. Fidusbamsen må gå til Tonni, som efter en svær strat i doublen løftede sit niveau og spillede bedre og bedre som kampen skred frem, og som fulgte op med en single sejr imod en svær modstander.

Referat : Kim