+60 holdet taber knebent til Vedbæk

3. juni 2018 08:47 , af Bent Jensen

I går drog +60 holdet til Vedbæk, for at spille sin allerførste holdkamp i +60-serien.

Da der kun er 5 hold i puljen, var vi oversidder i første runde, hvor Vedbæk var blevet slået med 5-3 af Fr. Sund. Så optimismen hos undertegnede var i starten af ugen rimelig stor, og troen på en sejr var solid.

Onsdag aften, efter at Erik Severin og Kenneth Plon havde spillet en HS træningskamp, indløb der desværre et afbud fra Kenneth, hvis arm var blevet fuldstændig ødelagt, så han ikke kunne spille. Hele torsdagen og fredagen forsøgte jeg at få mobiliseret én af de mandlige spillere på holdet, der ikke denne gang var udtaget. Men desværre var beskeden retur fra alle, at de ikke kunne hjælpe pga. andre aftalte gøremål. Jeg fik så til sidst fat i Henrik Sorgenfrei, der beredvilligt stillede op til både en 3. HS og en MD.

Tusinde tak for hjælpen, Henrik! Men holdet var klart svækket af Kenneth’s afbud, som han naturligvis var rigtig, rigtig ked af. Og dét var holdkaptajnen også

(God bedring, Kenneth – håber snart du er tilbage igen!).

Men never mind, man skal jo altid forsøge at få det bedste ud af situationen, så stadigvæk med optimismen i behold drog holdet til Vedbæk med kampstart kl. 18:00.

I 1. HS spillede John Vikkelsøe igen, igen et særdeles solidt 1. sæt, mod en modstander, der var mindst 10 år yngre end ham selv. 6-4 blev hevet hjem, men modstanderen havde efterhånden ”luret” John af, og fik balance i regnskabet i et spændende 2. sæt, som han vandt med 6-3. I den efterfølgende Match-Tie-break var det både konditionen og teknikken, der til sidst blev afgørende, og vanen tro hev John kampen hjem med et 10-7 resultat. GODT GÅET John!

I 2. HS spillede Erik Severin en uhyre klog og taktisk kamp mod en godt slående modstander, der selv om han var 10 år ældre end Erik, fik rigtig godt træf på boldene. Men dét lod Erik sig overhovedet ikke ryste af, men spillede en flot kamp, og vandt i 2 klare sæt 6-1/ 6-4. En solid og klogt spillet indsats af Erik !! FLOT INDSATS!

I DS var Lisbeth Vikkelsøe var kommet på noget af en opgave mod en rigtig uortodoks spillende modstander, som fik ”blodet i kog” hos Lisbeth. Bl.a. ved at spille høje og langsomme bolde frem og tilbage, og Lisbeth måtte desværre indkassere et klart nederlag på 2 x 6-2. KOM IGEN

! I MD spillede Marian Flink-Olsen, sammen med Henrik Sorgenfrei, og også hér var vores spillere kommet i ”menneskehænder” hos to virkeligt godt spillende modstandere. Et klart nederlag på 6-2/ 6-1 i løbet af ganske kort tid, gjorde desværre, at pointene her halvvejs i kampen var delt, nemlig 2-2 i kampe. KOM IGEN !

I 3. HS var det klart fra starten af kampen, at Henrik ville få hænderne fulde, og selv om Henrik gjorde alt hvad han kunne, rakte det desværre ikke, og igen på relativt kort tid var kampen slut, og Henrik havde tabt med 6-0/ 6-2. KOM IGEN !

I DD skulle Lisbeth og Marian så prøve at revanchere sig, men damerne fra Vedbæk var bedre spillende, og selv om der i starten af kampen var mange lige dueller, så endte det desværre med endnu et nederlag på 6-3/ 6-1. BEDRE HELD NÆSTE GANG !

Vedbæk var så foran med 4-2 i kampe, inden de 2 sidste HD, som startede samtidig.

I 1. HD spillede John Vikkelsøe sammen med Allan Drøschler, og hér blev der ikke givet noget ved dørene! John og Allan ”ejede” banen, og blæste modstanderne ud i Øresund, efter fremragende spil med 6-1/ 6-2. FLOT TENNIS OG GODT GÅET GUTTER !!

I 2. HD spillede Erik Severin og Bent Jensen sammen, og fra starten af kampen var det tydeligt, at vi var i stand til at presse vores modstandere i stort set alle spillets facetter. Så efter en rigtig velspillet kamp, med mange rigtig gode dueller, hev vi kampen hjem med klare 6-3/ 6-1 !

Så slutresultatet blev 4-4, men desværre med Vedbæk som ”vinder”, idet de havde vundet ét sæt mere end os i hele holdkampen L. Men dét blev hurtigt ”gemt væk”, da vi så hvilket fantastisk måltid mad Vedbæk stillede på benene. Dér kunne vi helt klart lære noget i Snekkersten! Så mætte og nogenlunde tilfredse drog vi alle fra Vedbæk ved 22:00 tiden, og ser frem til næste kamp, denne gang på hjemmebane, fredag d. 22.06. mod Fr. Sund, med start kl. 18:00 (kom gerne ned og støt holdet – det hjælper J !!).

Ved pennen Bent