V50s sidste 2 holdkampe er spillet

24. august 2016 15:20 , af Jakob Myrup Lerche

Holdkamp mod Birkerød d. 13.08.16:

Denne næstsidste holdkamp havde dét særlige i sig, at hvis vi kunne vinde overbevisende, og hvis de øvrige kampe magede sig godt for os, så havde vi chansen for at skulle om oprykning og evt. Sjællandsmesterskabet.

Men Birkerød har altid været en hård nød at knække, og inden kampen lå de på 2. pladsen i puljen, kun overgået af suveræne Øresund, der havde vundet alle sine forrige kampe med 8-0, blot ikke mod os der, som de eneste, fik én af kampene ”under skalpen”, nemlig i 1. HD da vi spillede mod dem.

Anekdote: Da Peter Tarp inden sin kamp mod Birkerøds 1. HS spurgte sin modstander om han også skulle spille med i Birkerøds kommende veteranturnering, fik han dét svar fra sin modstander, at dét havde han ikke tid til. Han skulle til Tyskland (han er tysker) og spille Senior turnering! Noget af en melding inden kampen. Peter fik 1 og 1 i løbet af ganske kort tid!

”Så var tonen ligesom slået an i klaveret”. Men så alligevel ikke. Vores hold var klar til opgaven, og alle mand gik til stålet så godt vi nu kunne. Kirsten fejede sin modstander helt af bordet i løbet af nul-komma-fem, med 6/0 – 6/1. Så var dén Ged barberet! Og i DD fik pigernes modstandere lidt mere at skulle have sagt, men Kirsten og Lene trak til sidst det længste strå med sejr i Match-Tie-Breaken på 10/2! Og Jørgen Kolind gjorde også godt væsen af sig i sin 3. single, og vandt efter tæt spil med 6/3-6/4. Og sammen med Sven Riber sørgede Jørgen så for at vinde med 6/4-6/3! MD blev desværre tabt efter en hård fight med 2 x 7/6, hvor sejren lige så godt kunne være gået den anden vej L. 1. HD fik Peter og jeg spillet til at flyde nogenlunde i 1. sæt, som vi desværre tabte med 6/4, mens 2. sæt blev relativt hurtigt vundet af Birkerød med 6/1 L.

En på forhånd svær udebanekamp, hvor vi så alligevel fik uafgjort 4-4. GODT GÅET alle sammen!

Holdkamp mod Lyngby d. 20.08.16:

Årets sidste holdkamp hvor placeringerne pludselig var vendt op/ ned. Fra at vi i sidste uge mod Birkerød kunne ha’ haft mulighed for at spille om oprykning hvis vi havde slået dem, var vi pludselig i farezonen for at skulle spille nedrykningskamp! Så tæt havde resultaterne maget dét siden sidste uge! Vi havde revanche til gode mod Lyngby, der sidste år slog os på hjemmebane med 5-3. Så regnestykket var egentlig ganske enkelt: Kampen skulle vindes hvis vi ville være helt sikre på ikke at skulle spille nedrykningskamp!

Marian startede op i DS med at tabe 1. sæt med 4/6, men kom så frygteligt tilbage i 2., som hun vandt med 6/4. I Match-Tie-Breaken bølgede slaget frem og tilbage men igen var Marian liiige tanden bedre, og fik hevet sejren hjem med 10/8! Igen kom vi ud for, at deres 1.HS virkelig var stærk ift. de øvrige spillere. Denne gang var det Claus Taksøe ”det gik ud over”, og Claus måtte indkassere et klart nederlag på 6/4-6/0 mod en virkelig stærkt spillende modtander. Men denne gang fik begge vores 2. og 3. HS så skovlen under deres modstandere. Sven med klar sejr på 6/0-6/1 og Jørgen, efter en drabelig fight på 2 timer! med 6/3-6/3. I DD gik det relativt nemt for Lene og Marian med sejr på 6/3-6/2 og i HD 1 fik Claus og jeg en tennislektion af modstanderne, og tabte klart med 6/2-6/1. I 2. HD var der også kamp til stregen! Men Sven og Jørgen trak sig sejrrigt ud til sidst med 7/6-6/3.

Jeg har nu været med i snart en del år på dette hold. Men aldrig oplevet noget lignende som i Lene’s og min MD mod Lyngby!

Vi vinder over en svagt spillende Lyngby MD i 1. sæt med klare 6/2. Men SÅ vendte ”skuden” pludselig. For vores modstandere tog lige pludselig en helt anden attitude frem, og vandt 2. sæt, efter en intens fight, med 6/4. Match-Tie-Break: Her blev der for alvor gået til stålet fra begge sider! Klampen bølgede frem og tilbage. I starten kom modstanderne foran med 4-1, men vi fik kæmpet os tilbage og var på et tidspunkt foran med 7/5, og her regnede jeg så med, at NU kunne vi hive se sidste point hjem! Men nej!! Efter at modstanderne havde haft 4 match-bolde og vi selv 2, måtte vi desværre se os slået med 16/14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

En samlet sejr mod Lyngby på 5-3 og en slutplacering som nr. 3 i serien er dog trods alt et rigtigt hæderligt resultat!

MANGE TUSINDE TAK TIL: Grete, Kirsten, Lene, Lone og Marian, og Claus, Jacob, Jørgen, Kenneth, Kim, Ole, Peter G., Peter T., og Sven, for jeres deltagelse på holdet i år!

Næste år ses vi forhåbentlig igen, og prøver at gøre samme gode indsats for holdet!