svær start i +40 serie 1

21. maj 2017 18:20 , af Kim Nielsen

Det blev som ventet en stor mundfuld at spille imod nedrykkeren fra sjællandsserien Hareskov Værløse tennisklub, men jeg må sige generelt, at vi fulgte dem pænt til dørs. Spillet synes jeg generelt var ganske flot, og der var flere kampe, som vippede og med lidt heldt kunne være gået til os.

Tak til alle for indsatsen - det var sgu i orden.

Lone fik debut som første single og tog en sikker sejr på 6-3 6-1 over en noget speciel modstander, som udfra hendes ageren virkede somom hun troede at kampen var på ATP niveau. Flot af Lone at ignorere det og give hende de fortjente bank.

Kirsten og Kim i mixen havde en rigtig god kamp mod nogle gode modstandere, og i et utroligt velspillet og lige første sæt får vi spillet os frem til en sætbold ved stillingen 5-4, og den brænder undertegnede oppe ved nettet på skammeligste vis, og det ryster desværre det ellers gode spil, så modstanderne kommer tilbage og ender med at vinde 1 sæt i en tiebreak. I andet sæt har de marginalerne med sig på de rigtige bolde, og ender med at vinde sættet 6-3 og dermed kampen. Men det kunne være gået begge veje.

Herresinglerne var udfordrede imod gode modstandere. Lars Tranberg i 3 singlen havde været syg i ugen og havde ikke kræfterne til at stå imod en modtsnader, som han ellers under normale omstændigheder havde haft en rigtig god chance imod.

Lars Abraham i første singlen spillede en lidt ujævn kamp, hvor han ellers havde godt fat i modstanderen, men hvor filmen knækkede lidt i 3 sæts (match tiebreak) som Lars fører, men alligevel ender med at tabe.

Også Claus i 2 herresingle endte med at tabe en lang kamp, hvor modstanderen var god til at vinde de rigtige bolde.

Vi var således bagud med 1-4 inden de 3 doubler, og havde max en chance for uafgjort.

1 herredouble spillede Lars A og Kim imod vores modstandere fra mix og 1 herresingle, så vi var sultne for at få revanche for nederlag, og vi spillede en rigtig god herredouble, og førte hele vejen igennem 1 sæt, som vi vinder med 6-4, og fortsætter i 2 sæt med at gøre de rigtige ting imod to gode modstandere. 2 sæt slutter ligeledes 6-4 og dermed reducering til 4-2.

Desværre bliver damedoublen samtidigt færdig med Hareskov Værløse som vinder i to sæt. Det var Lone og Kirstens første double sammen, så de var bagud fra start imod et par rutinerede damer.

Sidste kamp var 2 herredouble hvor Lars T og Claus startede som lyn og torden og vandt et sikkert første sæt, og kom foran i 2 sæt. Men desværre kom HVT tilbage og endte med at vinde 2 sæt, hvorefter kampen skulle afgøres i match tiebreak. Lars var ved at gå helt død efter to kampe, og en tæt match tiebreak ender med sejr til HVT på 10-8.

Samlet resultat 6-2 til HVT

Med lidt held kunne vi have hevet en uafgjort hjem, men de spillede godt, så det er nok i orden.

Vejrmæssigt en fantastisk dag og tennismæssigt en ganske flot dag også på trods af resultatet