Kampreferat fra kampen mod Gilleleje i Veteran +50, serie 1 d. 18.6.

4. MD      Marian Flink-Olsen/ Bent R. Jensen
  5. DS        Lene Persson
  1. HD       Claus Taxøe-Jensen/ Bent R. Jensen
  2. HD       Sven Riber/ Jørgen Kolind-Knudsen

Til årets 3. rundekamp mod Gilleleje var der ”varmet op” til en sejr til Snekkersten. Dels fordi vi sidste år mod samme hold tabte på udebane til Gilleleje, så nu skulle vi ha’ revanche. Dels fordi vi nu skulle vise os selv, efter øretæverne i sidste runde mod Øresund (vi tabte 7-1), at vi altså godt kan komme igen efter et stort nederlag. Og så ikke mindst dét, at vi behøvede en sejr for stadigvæk at skulle hænge med dér hvor det er sjovt.

Og med dét hold der var sat til opgaven, var holdkaptajnens forhåbninger store, om end der var en del sommerfugle i maven inden opgøret skulle i gang.

Lene’s DS blev en seværdig affære hvor Lene, mod en meget velspillende modstander, vanen tro bare blev ved med at kæmpe det bedste hun har lært. Men Lene’s modstander var virkelig velspillende og lavede stort set ingen fejl gennem hele kampen, så Lene måtte se sig slået med 2 x 6/2, men efter mange tætte partier.

I MD havde Marian og jeg meget let spil i vores kamp. Specielt fordi modstandernes dame lavede et hav af fejl, hvilket smittede af på hendes ellers meget velspillende makker, og i løbet af 40 minutter var modstanderne løbet over ende med cifrene 6/0-6/1. De af jer der har prøvet denne situation véd, at det at holde koncentrationen mod en langt dårligere modstander kan være en prøvelse. Men en god sejr at gå videre med

Vores 1. HS, Claus, gik frisk til opgaven og i starten så det ud til, at Claus havde fat i sin modstander. Men stille og roligt fik Claus’s modstander arbejdet sig ind i kampen og Claus, der ellers ofte fik sin flotte baghånd til at glimte, måtte erkende at hans modstander i sidste ende trak det længste strå, og dermed var Gilleje foran efter en sejr på 2 x 6/3 efter godt en times spil.

Anderledes gik det for Sven i hans 2. HS, der i et relativt ”nemt” 1. sæt trak fra med 6/3. I andet sæt kom der mere modstand til Sven, der virkelig måtte slide i hvert eneste parti hvor det bølgede frem og tilbage, med rigtig gode og seværdige dueller. Til sidst havde Sven fået sin modstander gjort ”mør” og kunne, efter en stærk indsats, hive sejren hjem med cifrene 6/3-7/5.

Jørgen der i sidste uge, efter eget udsagn, nok spillede sin allerbedste singlekamp nogensinde men måtte se sig slået af en virkelig stærk modstander, havde denne gang besluttet sig for at få revanche så det battede noget! 6/0-6/3 lød resultatet på efter en koncentreret og stærk indsats.

Så inden de resterende doubler var Snekkersten foran med 3-2.

I DD havde pigerne let spil. Igen fordi den ene af modstanderne simpelt lavede fejl hele tiden. Naturligvis den samme kvinde som vi havde mødt i MD. Så efter endnu en koncentreret indsats af Lene og Marian kunne de trække os ud af kampen med 6/2-6/0.

I 1. HD startede Claus og jeg fint ved at komme foran med 3-1. Men så var det som om ”pusten” gik ud af os begge, og vores modstandere fik hentet forspringet i tætte partier, men vi var presset ned det meste af tiden. Så 1. sæt tabte vi med 6/4, og i 2. sæt kunne vi ikke få ordentlig fat selv om vi ofte havde fordelsbolde, både i egen og i modstandernes serv. Resultatet blev et nederlag på 4/6-2/6 og selv om Claus synes at han var lidt ”rusten”, så skal du vide Claus, at du bare er god at spille sammen med fordi du virkelig støtter din makker gennem tykt og tyndt med opmuntringer hele tiden! Vi kommer igen J.

Så i 2. HD skulle det så afgøres om Snekkesten skulle ha’ en sejr, eller om vi skulle ”nøjes” med et uafgjort resultat. Sven og Jørgen gik virkelig ”til stålet” og kom relativt let foran med 4-1. Men så var dét som om der pludselig gik lidt grus i maskineriet, og modstanderne fik arbejdet sig ind på Sven og Jørgen og fremtvang en Tie-break, som de så vandt. Sven mener nogle gange, at HD er et ”bøssespil” (det er når han taber J). Men noget må Sven og Jørgen altså ha’ talt om i pausen mellem sættene, for i 2. sæt fik de virkelig skovlen under deres modstandere, og fejede dem af banen med 6/1 til deres og holdets store tilfredshed. Så det hele skulle afgøres i en Match Tie-break, og hér var der igen ingen pardon! 10-3 til Snekkersten! SÅDAN.

Så hér inden sommerpausen, ligger holdet nr. 3 i serien, med mulighed for at nå en 2. plads hvis vi vedbliver med at spille som vi gjorde mod Gilleleje! Øresund ligger suverænt på 1. pladsen, og kan ikke hentes. Men næste kamp efter sommerferien er på udebane d. 13.8., og netop mod Birkerød, der pt. indtager 2. pladsen i serien. Så dét bliver garanteret en særdeles spændende opgave!

Tak for indsatsen til alle, og igen tak for støtten ”uden for hegnet” fra Lone og Jakob, og god sommer til alle!